Wednesday, 23 January 2013

Kisah Kami:stadium lagi...weeeeeee.. SELANGOR VS PAHANG

weeeee......... assalamualaikum.... semua sihat hendaknya.....hujung minggu tu kami sekali lagi berpoyer-poyer kat stadium Shah Alam....ahahhhhhh dah lama rasanya tak berpoyer-poyer sebab saya tak berapa nak sihat..... apa lagi tengok bola live kat STADIUM SHAH ALAM... SELANGOR VS PAHANG

Wallahhhh....... memang havockkk la malam tu sebab Pahang dah lead dalam liga.... haru betul tengok bola malam tu..... kami gerak awal ke Shah Alam... sebelum tu lepak kat umah my sil kat Kajang.... 

Solat maghrib kat Masjid Shah Alam.... alamakkkk macam tak mo gi stadium sebab dah dengar ceramah agama ustaz dari MAdinah..... hihihihihihihi.... membeli belah jap kat bazar sekitar masjid baru lah gerak ke Stadium... lama nyer tak lepak Shah Alam sejak dua menjak bz2 berbisnez nih......



KAMI!! bersiap sedia ke stadium!!! 
pakai jersi Selangor I malam tu!!! hukhukhukhuk..
apa pun JDT tetap dihati!!!
jangan mare eaaa...





adik & kakak pun ada juga

hehehehe...menuju masuk....


sepak mula...... bersemangat tu...
duk bawah... depan skali kali ni....


jangan jeles I ada baju jersi selangor!!!
wif SIL....

muka boring....
 bila tempat ramai2 mula la budak ni buat muka....


perlawanan antara SELANGOR VS PAHANG


amek kaw!!!! 3minit pertama dah dapat!!!


huwahahaha....
dalam hati hepi "tak rugi aku datang jauh-jauh"......


kumpulan pom-pom boy!!!kehkehkehkehkeh


amek kaw lagi!!!!! dah kena sebiji lagi!!!!!!!


tak bohong kan.... 
kat stadium shah alam.....



orang tengah 'panas hati' bila pengadil berat sebelah
macam dah kena 'beli' je pengadil....
budak berdua tu mula la.... anak buah mengikut jer!!!

adik buat hal sendiri..
tak mo ambik port bila suasana makin havoccckk!!!

penyokong-penyokong yang 'panas'

orang yang hepi bila pasukan yang di sokong menang
siap panjat kerusi!!!!

akhirnyerrr!!!!! tak sia-sia datang dari jauh!!!

penyokong yang kegembiraan bila pasukan yang disokong menang

kemenangan!!!! pemain-pemain terbaik....

sok pagi nyer..... ada la yang tak puas hati, tengok lagi ulangan kat tv... siap bersorak2 muka diorang masuk tv.... memang la masuk, tapi nunnnnn jauh... tak nampak pun........

nak balik singgah jap gi jumpa adik & jumpa budak tomeyyyyyy!!!!!

budak tomeyyyy!!!!! 
ibu lily geram tau ngan adik syasya nih.....

makan-makan kat kenny rogers......
balikkkkkkkk...........






















2 comments:

raihansalleh said...

selamat menonton!

Lily said...

tq2....seronok sangat...