Thursday, 16 April 2015

kisah kami: Family first

 Assalamualaikum.....

minggu ni sangat bz dengan kerja hakiki dan juga ujian sekolah agama kakak mia.... 

oder kek??? minggu ni tolak ke tepi....sebab???? bantu kakak mia ulangkaji matapelajaran sekolah agama dia.... dan boleh la berehat..hihihihihi..sebab minggu lepas dah pulun habis every night kena ot buah kek dan desert...ekekekekekeke..... mana pic? maaf tak sempat nak upload....nk tengok boleh follow ig yer.....

saya lebih pentingkan family....anak-anak yang hendak membesar perlukan lebih perhatian... tak nak lebihkan masa mencari duit.... pembesaran dan pelajaran anak-anak serta tanggungjawab sebagai isteri terabai.... 

jangan kerana nak dapat nama or nak berlawan dengan dot...dot...dot.. kita hilang segala yang kita ada.... ada juga tu sibuk meniaga lepas tu penat dan mengeluh plak kat FB....hahahahaha... soriiii... i xde fb....

bayangkan la, nanti masa kita tua, kita perlukan perhatian anak-anak, anak-anak sibuk cari duit.... bayangkan....bayangkan... begitu juga dengan anak-anak kita...... duit boleh di cari tapi kasih sayang anak-anak??????

duit memang perlu dalam kehidupan... tapi kalau dah jadi hamba duit????? i love my family....





2 comments:

ida syarida said...

Yang ni aku setuju... 'family first' !!

lily ali said...

kan...kan....hihihihihi...aku lebih pentingkan family dan anak2 aku ida...