Friday, 16 November 2012

Kisah Kerja:Kursus di Hotel Swiss Garden Resort Kuantan

Minggu lepas memang bz.... dengan report & nak kena gi kursus yang lama... tu pun tetiba jer nama naik dari KL.....perghhhh jauh nun kena gi kursus... Kat Kuantan.. Swiss Garden Resort lagi tu... wallah!!!.... best tau tempat tu.... sampai-sampai jer memang dah jatuh hati... memang ler sesuai sangat bagi yang gi Honey Moon!!! kami yang kena gi kursus pun besttt...tenang jer......kursus tu start 31/10/2012 hingga 2/11/2012......

Bila dah hadir kursus ni banyak sangat info yang diperolehi....dan kenal ramai rakan-rakan dari JKR seluruh Malaysia.... kesahnya....


ni la tempat yang saya kursus tu... 
perghhhhh!!!! memang best mak cakap!!



ni keadaan tempat tu.....


lagi.....



dan lagi.....



kita citer tempat sekeliling yer...baru citer pasal kursus
















ni la tempat kelas dibuat... sejuk yang amat...








gambar2 sejarah mengenai Kuantan



ini ler dia kursus tu...



buku nota...



yang tersirat & tersurat...


hari terakhir disini.....



ni la dia.....


kami.......J29......





malam last tu jalan-jalan kat pantai lepas kelas malam tu dibatalkan...



makan kat sana memang best......







roomate yang memang best walaupun dia J44..
sporting habis....... udin.....






best sangat makan............






kenal ni sapa???? tak sangka rupanya Mek Habsah ni keje kat JKR...




kenangan...




kursus 3 hari 2 malam membuatkan hati teringat-ingat yang dirumah...... apa lagi minta si buah hati jemput balik jumaat tu..... si buah hati bagi green light.. yeay3x!!!!!! tapi tak leh bawak putri-putri yang dua orang tu.. kang ke sungai jawabnya...

balik jumaat tu seronok sangat sebab dapat balik dengan si buah hati, gi pusing-pusing kat Kuantan, poli tempat si buah hati belajar dulu, gi umah sewa lama dia, gi TC (teluk cempedak).... lalu depan hospital..... 

huwaaaaaaaaaa banyak rupanya kenangan kat Kuantan mengusik jiwa..... berangan nak bawak anak-anak kesini cuti sekolah ni... mudahan2 tercapai hajat......


sementara menunggu buah hati.......



hehehehe...




jalan-jalan kat TC





hepi nyer..... 
mentang-mentang gi dating berdua jer...



pusing-pusing kat TC



jangan menung jauh-jauh jer....


bye-bye TC.. nanti kami datang lagi....



apa yang berderet kereta tu..
kami ni kalau kemana-mana tak sah kalau tak cari tempat makan yang best..
kat sini makan memang superb........
kedai tepi jalan jer nama kedai dia "Pak Su & Mak Su"
cuba yer kalau gi Kuantan....


babai Kuantan...
nanti kami datang lagi yer.....

2 comments:

raihan salleh said...

yoohoooo!!!
ada gambar kitelah.kehkeh.

Lily said...

opcoz la....mesti masuk kan gambo korang yg comey2 tu huhuhuhu!!!! ;)