Monday, 22 September 2014

Kisah kami: Sahabat Jauh

assalamualaikum...

hihihihihihihi....citer best nih.... pasai kawan mai dari Penang... jauh na.... mai jalan umah cek... cek suka..... hahahahahaha...hujung minggu awal musim cuti sekolah hari tu nyer kisah.....


Syarida... tu la nama kawan saya dari Penang... dah janji sebulan yang lepas nak bertandang ke rumah... kawan yang selalu tempat meluah rasa...macam tu jugak dia... poket kami penuh citer segala rahsia diri masing-masing... tapi kami pegang janji tu.... in Sha Allah... 



pusing satu Malaysia kawan kita nih.... haiiiii...makcik nih lama tak meronda satu Malaysia .... bz memanjang camner tu???ermmmm....

Dari kuantan dia turun ke Muar... pusing2...datang ke rumah.... macam tak cayer jer hang sampai umah aku.... termakbul gak doa... Kayra sampai tak mo balik sebab seronok main ngan Mia n Dely.... aku seronok sebab hang makan banyak kat umah aku.... aku masak sempoi2.... macam tak cukup masa jer kita nak berborak.... ada rezeki kita jumpa lagi....... 



ida..... 
terima kasih banyak-banyak datang umah



kita.... sahabat dunia akhirat.....


moga-moga persahabatan ni kekal sampai bila-bila...
seronok anak-anak kita....


amboiii..... sampai tak ingat nak makan.....


sahabat....
untuk selamanya......
(lagu upin ipin)


snap gambar pun masih nak bergurau lagi tu....



ida & family.....
aku doakan korang bahagia hingga syurga...
terima kasih sudi datang ke teratak kami...







2 comments:

ida syarida said...

Best jumpa hang, tapi macam sekejap je kan ? Terima kasih atas layanan hari tu. anak2 lagi la gembira bila berjumpa. Jemput singgah rumah bila mai Penang. Tunggu cerita aku pulak kat blog ok. tapi ntah bila la aku nak start karang....hehehehe

lily ali said...

sesama....... dan tahniah eaaa.... in shaa Alla...panjang umur sampai la umah ko lg.....