Friday, 22 June 2012

Kursus Lagi Kita......

Haaaaaa........ Kursus?????? hihihihihi..... petang jumaat yang lepas terletak cantik surat atas meja, nama tersenarai kena gi kursus.....wahhhhhh 3 hari tu... kursus TPATA....apa tu????? Tatacara Pengurusan Aset Tak Alih... tapi ni bukan aset cam yang opis nyer tu...ni untuk teknikal....untuk penyenggaraan bangunan.... oooooo baru tau....tu pun tau bila dah gi kursus....kehkehkehkeh...... chek-chek kat mana kursus... oooo Pulai Sring Golf Resot....wahhh melampau nih..... tapi tak pernah pun masuk tempat tu...lalu jer pernah...... kursus tu sepatutnya orang-orang yang menguruskan penyenggaraan bangunan...tapi oleh kerana ramai yang tak tau....hai orang yang jadi ajk aset alih ni yang kn gi..... bagus gak...mana la tau akan datang kena campak lak kat bahagian bangunan...nak-nak plak kena uruskan senggara bangunan...... huwaaaaa.....tempat haluslah tersangat bestnya...... masuk-masuk kat depan gerbang tu hati dah terdetik....... haruslah hai cantik tempat ni......... ni baru la seronok nak ber Kursus.....tapi sayang tak dapat bermalam kat sana.... bukan tak sediakan tempat penginapan.....puteri-puteri dan Raja dirumah tu haruslah di fikirkan jugak.... so.... driver la yang kena hantar gi dan balik.... (driver - pemandu opis)...... banyak sangat ilmu yang berguna masa kursus ni....... TPATA la ...DPAK la...PAM la...PUN la... POPA (bukan popia yer) la.... MPAM la.. aduiyai banyak lagi yang nak kena ingat.........hihihihihihi.... meh la kita layan tempat tu.....mesti korang pun terbayang tempat tu cantik.......

 ni la seminar/kursus tu...

dalam dewan...

kelas dah nak mula....

pintu masuk ke dewan...
macam istana plak...
besar yang amat


pintu masuk jer dah menarik.....

suasana masuk.....
tenang jer..

cantik la....

semua unsur air.....

ni depan hotel....

kawasan hotel....

ni depan dewan......
masa kelas,terdengar ada orang mandi kolam...
macam nk terjun sama

ni hadapan kawasan tempat dewan....
cantik sangat tempat nih...
kalau nak bercuti rehat-rehatkan minda memang sesuai....
memang sesuai pun dijadikan tempat berkursus...tenang jer...

beg ni dalam dia ada macam-macam.... buku,borang, cd dll

aduyaiiiii!!!! kolam ni ada depan dewan kami....

sangat teruja bila masuk tempat makan dia......

sangat kemas dan cantik......

nyaman jer makan.....

deko tempat nak ambik makanan....

makannnnnnnnn..........

deko depan pintu lif hotel.....

macam apartment....

pemandangan dari bilik hotel....bilik tersangat la besar....
tapi tak dapat nak snap...kwang....kwang...kwang...


ni juga pemandangan dari bilik hotel....

geng semeja....... 
sebelah tu Linda dari JKR Kota Tinggi dan Azlin dari JKR Ledang (bos jalan Ledang)
korang memang best....hihihihihihihi


sesi penggulungan dan penutup....
Pn Maziah memang best.....

dah nak balik....geng-geng kursus.....
alamak naper baju i tu nampak cam gomoxxx???
tak baik tul camera ni la......


ni hari last makan...time dah nak balik.....

ni jer yang larat nak makan..... hari last makan baru sedap....
sebelum tu hampeh....hahahahah save budget.....



apsal la gambo ni jadi camni.....
dah edit-edit pun jadi camni gak....
hahahahahahahah........
nak balik dah.....





Tq JKR HQ KL Bahagian Perkhidmatan Kejuruteraan Senggara (BPKS)
 - Unit Pengurusan Aset Menyeluruh (UPAM) 



2 comments:

ida syarida said...

Lin ko tu kurus tau tak, kalau aku baru la gemuk. :)

Lily said...

agagagagaga....ida...ni dah gemoxx la berbanding dulu..... tak nakkkkk!!!!!!hahahahahahaha