Thursday, 27 September 2012

Kisah Ilmu:Set Book 4 my little princess...

hihihihihihihi......remember that i told u all about set book 4 my little princess??? dah dapat dah semalam.... seronok sangat anak-anak...... sampai tak nak tido malam....



see..... 
even harga dia mahal tapi berbaloi......
puas hati...
takper untuk anak-anak.....



meja ni pun baru gi beli semalam....
siap beli mat dia skali....
kakak mia dah teruja dalam kereta & tak sabar nak tengok..



temporary mini library for my kids.....


moga-moga apa yang saya buat untuk my kids ni amat berguna untuk mereka dimasa akan datang..
buku-buku tu jugak dapat menambah pengetahuan saya.....

2 comments:

ida syarida said...

wah bestnya mia. Kayra sekarang ni dah tak berapa nak rajin dah mengadap buku2 ni. Kerjanya sekarang 'colouring' je sampai tengah malam....

Lily said...

colouring buku tu dah selalu sangat ida...banyak dah aku beli...... kali ni beli buku untuk dia baca pulak.... balik jer mesti mengadap buku2buku tu....siap ajak adik dia lagi..... kurang la skit huru hara kat rumah aku.... hahahahahahahahahah... kayra klu ada kawan pun mesti dia rajin nak baca buku....