Friday, 13 July 2012

Kisah Sukan:Bila Pink Panther Jadi Bualan

apa la citer kali ni.... kejap sukan...kejap pink panther....... yihahhhhh..... ni nak citer pasal Karnival Sukan JKR Johor....... almaklum orang JKR kan...... sori, lambat.... baru nak buat entry ni....sebenarnya karnival ni dah berlangsung dari 6 Julai 2012 hingga 8 Julai 2012.... tapi dapat join sampai hari sabtu jer sebab ada kenduri arwah kat rumah makcik.... macam tak patut pulak kan tak pegi...... so dari hari jumaat kami semua yang terlibat dengan karnival sukan tu dah bergerak ke Johor... kali ni JKR Johor Bahru menjadi tuan rumah...... yang menariknya, daerah kami terkena kaler pink.... huwaaaaaa.... 
macam kumpulan Jambu maharaja lawak plak kan.. oleh kerana kami kena kaler pink, maka pink panther la selayaknya menjadi maskot kami.......

nampak tak bendera maskot kami.....

eceh-eceh....ambik gambar ngan pink panther hensem....

nak jadi nakal sekejap..... boring tunggu perbarisan lama sangat

kesian pakcik-pakcik ni tunggu lama tengah panas.....

kontinjen kami paling havockkkkksssss....
pink kaler!!!!
masa masuk ke perbarisan VVIP suma lambai kami....

VVIP


Perasmian oleh Pengarah JKR Johor

Pengarah kami 
Ir Dato' Hj Abu Bakar Bin Ahmad..... 
turun bertemu semua kontijen 

kami........ Pink Panther

ping pong kami....


wakil bola sepak.... 
ni masa separuh akhir... 
muar menang...

alololololo....jangan jeles...
 ni masa kami di venue bola sepak, kebetulan si Fahrin ni ada....

kak ita....semangat2x!!!!


adik-adik pinky jangan memain ok!!!


alahai...... 
apa dah jadi dengan korang ni!!!!!! huwahahahahaha....
kalah last minute!!!

Liza & Farah...u ols memang power!!!!

team bowling..... takper kak ja...
dua tahun lagi kita cuba lagi ok..


cantik tak????

ada macam student tak????? 
wakakakakakaka



terpaksa balik petang sabtu tu coz malam tu ada kenduri arwah kat rumah makcik...... makanya tak dapat join sampai habis..... takper next lagi dua tahun akan buat kat Kat Kota tinggi.... masa tu nanti nak bawak family la kalau ada rezeki..... walaupun tak banyak yang kami menang, yang penting adalah semangat kesukanan dan dapat merapatkan lagi hubungan silaturrahim antara kami dari jkr daerah lain.



4 comments:

ida syarida said...

Lin, ala jeles la tang part dgn fahrin tu. Aku hari tu dapat lambai ja. Dia senyum balik tu pun berbunga rasa hati....

Lily said...

hahahahaha... lawak la ko ni ida... mula2 memang tak perasan pun si fahrin...member to dok cakap n tunjuk2... tgk tak ramai aku pun cepat2 la gi bergambar..... senyum jer dia.....

ida syarida said...

hmmm...dia tu nampak baik je kan ?

Lily said...

mudahan2 dia sebaik rupa fizikalnya....... what ever pun hubby kita la yang paling HENSEN N BAIK kan......hihihihii