Tuesday, 9 October 2012

Kisah Kami:Mau Kurus......

Adakah saya ini dikategorikan gemuk???? sila lihat gambar terkini saya......... ketawa guling-guling kengkawan saya bila saya kata dah gemuk.....gemuk dah ni tau..... tapi kisah mau kurus ni bukan tuk saya...... kwang....kwang.....kwang..kwang..... untuk siapa?????? sori yer mr buah hati...... saya tak kisah pun rupa & saiz awak camner.... walaupun saiz awak dah dua kali ganda dari dulu...tapi saya tetap sayang kat awak..... sayang bukan kerna rupa........ tapi sebab saya sayang awak dari hati saya yang ikhlas.... ecehhhhhh.... terjiwang & menjiwang pulokkkkk....... kami dah lama nak menjalankan misi ni.... tapi asyik tertangguh..... kadang-kadang sebab masa....tapi selalunya......... kuikuikuikukui RM la....... tapi ujung minggu tu si buah hati nekad tuk menjalankan misi kami.... dah tak boleh tangguh-tangguh lagi...... harus menjadi..... si buah hati nak turunkan berat badan.... hahahahahahaha.... walaupun kelakar tapi saya tetap sokong dari belakang...... untuk kebaikan, kan...... biar sihat...... so nak buat camner????nak joging ker????? tak sempat... nak berbasikal???? takder basikal.... kihkihkihkih maka kami mencari set raket...... cari yang agak murah tapi tak murah sangat & agak selesa serta berkualiti............

pilih nak yang mana...
murah or yang mahal...
jenama kawasaki tu memang best...
tapi.... sendiri mau ingat.......



see.... adakah perlu mr buah hati menurunkan berat badan???????




trofi dimenangi oleh..... saya...
eh bukan.... tuan kedai la....
adakah saya perlu turunkan berat badan??????
bukan nak turunkan berat badan ok...
nak bagi kuat stamina jer......


so kami pilih raket yang siap ada free gift beg seperti diatas....
juga baju & net.......



ni la kedai dia.....
kedai ni baru lagi.....baru seminggu beroperasi.....
Arena Sport City di Jalan Sulaiman muar.....



ni la set yang saya tell u olls tu....
petang ni kami nak gi main badminton....
nak rasmikan raket baru...tak sabo......
dah siap booking court tu.....



aikkk????pelik jer set raket ni...
ni tuk little princess tu la.....
kang ibu & ayah main badminton, anak dara berdua tu boleh main juga.....
semoga kami tak giveup untuk membantu si buah hati tuk menurunkan berat badan....
dan semoga hubungan kami lebih erat lagi bila selalu bersama menjalankan aktiviti riadah camni......

2 comments:

Aza Abadi said...

Apa khabar Lily? Molek tu bersukan sambil merapatkan hubungan kekeluargaan. Moga seisi keluarga sihat dan ceria selalu :)

Lily said...

sihat alhamdulillah......mudahan2... takziah buat Aza Abadi sekeluarga.... lama yer tak update cerita...selalu baca entry Aza Abadi & selalu tunggu entry yang sangat memberi motivasi...